2014 dag 4 carcassonne

14 juli 2014 - Carcassonne, Frankrijk

Eerst lekker ontbeten op ons terrasje. Het miezert wat, dus spelen we het spel Carcassonne. 'S Middags wat door het stadje geslenterd. Vroeg gaan eten en om half 8 zaten we op de brug. Het was er al superdruk en dat terwijl het vuurwerk pas om half 11 begint. Na een uurtje moest Kenneth plassen. Hij worstelde zich door de drukte en was na een half uur terug. Daarna moest Niek en we waren er inmiddels achter dat hij het beste naar ons appartement kon lopen. Ook hij was na een half uur terug. Toen moest Amy en het was inmiddels kwart over 9 en er was bijna geen doorkomen aan. Ik zou meelopen maar na 2 minuten was ik haar al bijna kwijt, want Amy tjoepte tussen de zittende mensen door, sorry roepend, en was na 20 minuten terug. 

Om exact half 11 begon het vuurwerk en het schijnt een van de mooiste vuurwerken ter wereld te zijn. Nou, dat lijkt me niet teveel gezegd. Over de hele lengte van het kasteel kwam de ene pijl na de andere omhoog. Schitterend.

daarna op het terras nog een glaasje Sangria gedronken en toen lekker naar bed.

Foto’s

1 Reactie

  1. Marion:
    15 juli 2014
    Goedemorgen, Ankie ik zag het inderdaad even later van het verslag. Maar de pc is een beetje traag (last van het weer denk ik ha ha). Wat mooi zeg dat vuurwerk. Ik zag de twee korte filmpjes op de familie app. Fijn in elk geval dat het weer meewerkt. Hier zou het vandaag nog wat kunnen regenen maar naar het einde van de week wordt het rond de 30 graden. Zou je ook eens een foto willen maken van jullie appartementje, dat is leuk voor bij de verhalen. Ik zou zeggen geniet weer van deze dag en veel liefs ook natuurlijk aan mijn broertje, Kenneth en Amy.